Despre Promoterm Dobrogea

Inainte de toate suntem aici pentru a va oferi solutii pentru nevoile dumnevoastra de incalzire, racire si aer curat interior, oriunde v-ati afla, acasa, la hotel sau la birou. De aceea, in primul rand, suntem o firma de INGINERIE IN DOMENIUL INSTALATIILOR  de incalzire, racire si ventilare.

Suntem parte a Grupului Promoterm, importator de centrale termice, pompe de caldura, sisteme solare si instalatii de climatizare; deci va putem ajuta la PROCURAREA ECHIPAMENTELOR pentru incalzire, racire si ventilare.

Pentru a putea pune in practica solutiile noastre si pentru a monta echipamentele livrate in instalatii complete, incercam sa folosim metode de MANAGEMENT DE PROIECT pentru a va oferi ceea ce planificam impreuna: conditii excelente de climat interior, la costuri asteptate si in timp util.

Viziunea noastra
Misiunea noastra
Valorile noastre

Experienta noastra
Proiectare instalatii 90
Management de proiect 95
HVAC 85

De ce sa colaborezi cu noi

“Clima bine temperata”

Promisiunea noastra “Clima bine temperata” vorbeste despre ştiinţa noastra in a modela si stapani aerul si a pune la dispoziţia oamenilor instrumente prin care sa controleze temperatura si sa adapteze microclimatul spaţiilor interioare la nevoile si dorinţele lor.

“Partenerul invizibil”

Invizibilitatea se reflecta in capacitatea noastra de a crea starea perfecta de confort termic fara a perturba sub nicio forma activitatea celor care se bucura de soluţiile noastre.

Oferta personalizata de servicii:

Receptivi la toate nevoile, vă construim o ofertă personalizată care să se potrivească cerinţelor oricărei locaţii. Astfel, la cererea dumneavoastră, o echipă formată din specialişti Promoterm vor alege soluţia care se potriveşte cel mai bine nevoii dumneavoastră.

Suntem exigenti si perfectionisti:

Pentru că avem o echipă profesionistă care este la curent cu toate informaţiile despre soluţiile şi echipamentele noastre.

Avem viziune si gandire strategica:

Vom continua să învăţăm în fiecare zi şi vom pune în practică fiecare element al experienţei noastre astfel încât oamenii să aibă controlul condiţiilor ce contribuie la starea exterioară de bine: apă caldă şi calitatea aerului.

Asistenţa in proiectare:

Ştim că procesul de modelare a aerului cald sau rece nu se termină odată cu alegerea uneia dintre soluţiile noastre de HVAC. Adevărata provocare începe în momentul în care aceasta trebuie pusă în practică astfel încât să se potrivească cât mai bine exigenţelor spaţiului dumneavoastră.