Descriere proiect

Avand in vedere necesitatea asigurarii unui ambient adecvat desfasurarii activitatii in obiectivul turistic *** pe care tocmai il construiam, Hotel Migador*** Eforie Sud , am apelat la Promoterm Dobrogea.
Solutia aleasa impreuna cu inginerii de vanzari a corespuns cerintelor si necesitatilor mele de la acel moment si mi-a indeplinit nevoia de a face intreaga investitie etapizat.
Promoterm Dobrogea a avut capacitatea tehnica de a structura solutia aleasa, atat din punct de vedere tehnic cat si comercial, astfel incat sa pot face achizitia echipamentelor si executarea lucrarilor, etapizat si mi-a indeplinit cea mai importanta doleanta de a achizitiona echipamente la cel mai inalt standard de calitate si eficienta si de a face acest lucru pe parcursul a 2 ani.
Avantajele sistemului compet pe care as putea sa le mentionez la reusite, sunt:

- Consumul redus la aceeasi putere dezvoltata, desi combustibilul folosit este motorina;
- Exploatare simpla;
- Mentenanta minima.

Multumesc echipei Promoterm Dobrogea, inginerilor de vanzari, departamentului de executie, departamentului de service si in mod special Domnului Director Tehnic ing. Marius Turtoi , care prin profesionalismul, competenta si seriozitatea lor au contribuit la realizarea instalatiilor de incalzire si preparare a.c.m. la 3 din obiectivele pe care le detin.