Casa Lungu

Dintre multele oferte si explicatii pe care le-am avut puse la dispozitie de firmele ofertante Competenta , Solicitudine dar mai ales Flexibilitate , au fost lucrurile pe care le-am ales atunci cand am hotarat sa lucram cu Promoterm Dobrogea si De Dietrich.
Echipa Promoterm Dobrogea, intotdeauna a gasit cea mai buna solutie pentru dorintele noastre. Dna. Ing. Lucretia Trandafir, printr-o modalitate de comunicare prietenoasa si intelegerea nevoilor noastre, ne-a convins ca echipamentele De Dietrich sunt cea mai buna alegere atat din punct de vedere tehnic si calitativ, cat si din perspectiva consumurilor si amortizarilor costurilor investitiei. In plus ne-a explicat cu rabdare si profesionalism avantajele si punctele forte in alegerea solutiei propuse. Unul dintre principalele atuuri ale celor de la Promoterm Dobrogea este flexibilitatea serviciilor oferite, in sensul ca, pe langa faptul ca ofera servicii bazandu-se pe calitatea si traditia brandului De Dietrich, am gasit si intelegerea in ceea ce priveste particularizarea serviciilor in functie de nevoile mele.
Apreciez modul in care Promoterm Dobrogea a “realizat proiectul meu“, atitudinea angajatilor in relatia cu clientii, flexibilitate in abordare si mai ales rezultatul final . Recomand Promoterm Dobrogea ca si un” partener” de incredere atat pentru serviciile de vanzare cat si pentru profesionalismul, promptitudinea si seriozitatea cu care au dat curs de fiecare data solicitarilor mele.

Casa Hondru

George Hondru

La inceputul anului 2010 , dupa finalizarea structurii de rezistenta si executarea tuturor inchiderilor casei , ne-am apucat de instalatiile interioare. Dupa ce aceasta actiune a esuat de 2 ori cu diverse echipe de executanti , ne-am dat seama ca ,fara o parere avizata de specialist, adica fara un proiect, asa cum am procedat si la parte de fundatii si structura , putem aveam multe probleme si aveam o multitudine de temeri cum ar fi :
- Daca o sa murim de frig?
- Daca va curge instalatia?
- Cat vor fi costurile de intretinere ale casei?
Am hotarat ca, pentru siguranta noastra , este important sa apelam la oameni specializati care ne pot indruma si care pot sa ne dea solutia potrivita , Dintre multe oferte si solutii de la diverse firme , am ales aceasta firma in calitate de importator De Dietrich , dar nu numai . Pregatirea inginerilor din Promoterm Dobrogea, modul profesionist al prezentarii, faptul ca m-au facut sa inteleg cum functioneaza instalatia si cat de importanta este respectarea tehnologiilor de executie, au fost factorii decizionali in alegerea solutiilor si echipamentelor Promoterm. Tot echipa Promoterm a executat si montajul instalatiei de incalzire si panouri solare. Practic “solutia completa “ de la proiectare pana la service si mentenanta am cotractat-o cu Promoterm Dobrogea. Astazi ma felicit ca m-am lasat convins de experienta echipei Promoterm si pot spune ca nu am gresit cu nimic in alegerea facuta . Au raspuns intrebarilor si temerile noastre si mai mult decat atat , cand spun vecinilor care este consumul casei mele, deci costul intretinerii, nu le vine sa creada !
Multumesc pe această cale echipei PROMOTERM DOBROGEA pentru profesionalism si seriozitate.