Hotel Vega Mamaia

Hotelul Vega 5* din Mamaia are 125 de camere, restaurante, magazine, sale de conferinta, piscina.

Echipamentele ce deservesc hotelul sunt:
• centrala termica este compusa din 3 cazane De Dietrich de tip GT 412, cu automatizare in cascada si putere instalata de 2010 kW
• pompe de circulatie Grundfos, cu motor cu modulare electronica
• sursa de racire este formata din doua agregate de apa racita McQuay, cu compresoare monosurub, putere de frig instalata de 732 kW si functionare modulanta de la 12.5% din putere pana la 100%
• 170 de ventiloconvectoare McQuay
• aerul proaspat este asigurat de 8 centrale de tratare cu debite cuprinse intre 5.000 si 20.000 mc/h

Palatul de Justitie Constanta

Acest ansamblu de cladiri ce combina elemente arhitecturale moderniste cu solutii arhitectonice ale anilor 1900, impune respectul cuvenit in fata actului de dreptate.Intregul ansamblu este incalzit cu doua sisteme distincte De Dietrichformate din cate doua cazane cu functionare in cascada.

Echipamentele de climatizare asigura aerul proaspat in zonele aglomerate si sunt marca Wesper si McQuay.

OTP Bank Constanta

Realizarea centralei termice a parcurs toti pasi: studiu de solutie, consultanta, proiectare, antreprenoriat pentru executia instalatiei si alimentarea cu gaz
natural si montajul centralei termice, autorizarea functionarii conform ISCIR

Sistemul de incalzire adoptat este format din 3 cazane in condensatie De Dietrich, tip MC 90(2 bucati) si MC 65, cu functionare in cascada si o putere maxima instalata de 245 kW. Functionarea este de tip modulant de la 12 kW pana la puterea maxima, ansamblul de cazane fiind condus de regulatoare electronice ce confera maxim de confort cu nimin de consum.

Hotel Migador

Avand in vedere necesitatea asigurarii unui ambient adecvat desfasurarii activitatii in obiectivul turistic *** pe care tocmai il construiam, Hotel Migador*** Eforie Sud , am apelat la Promoterm Dobrogea.
Solutia aleasa impreuna cu inginerii de vanzari a corespuns cerintelor si necesitatilor mele de la acel moment si mi-a indeplinit nevoia de a face intreaga investitie etapizat.
Promoterm Dobrogea a avut capacitatea tehnica de a structura solutia aleasa, atat din punct de vedere tehnic cat si comercial, astfel incat sa pot face achizitia echipamentelor si executarea lucrarilor, etapizat si mi-a indeplinit cea mai importanta doleanta de a achizitiona echipamente la cel mai inalt standard de calitate si eficienta si de a face acest lucru pe parcursul a 2 ani.
Avantajele sistemului compet pe care as putea sa le mentionez la reusite, sunt:

- Consumul redus la aceeasi putere dezvoltata, desi combustibilul folosit este motorina;
- Exploatare simpla;
- Mentenanta minima.

Multumesc echipei Promoterm Dobrogea, inginerilor de vanzari, departamentului de executie, departamentului de service si in mod special Domnului Director Tehnic ing. Marius Turtoi , care prin profesionalismul, competenta si seriozitatea lor au contribuit la realizarea instalatiilor de incalzire si preparare a.c.m. la 3 din obiectivele pe care le detin.